Tigrinių krevečių „Bruschetta“

 
 
 

Sudėtis (2 porcijos)

Kiekis Matas Pavadinimas
150.00gTigrinės krevetės
5.00gKrapai
50.00gSaulėje džiovinti pomidorai
50.00mlBrendis
50.00gLydytas sūris
5.00gČesnakas
10.00mlAlyvuogių aliejus
60.00gMocarela sūris
10.00gKNORR Premium Marinatas Žuviai ir Jūros Gėrybėms 
40.00gCrème Bonjour Tepamas Kremas su Jogurtu 
30.00mlRAMA Cremefine Profi 15% Grietinėlė Kulinarijai 
4.00RiekelėBruschetta duonelė
5.00gKNORR Primerba Raudonasis Pesto 

Paruošimas

1. Atšildykite ir nulupkite tigrines krevetes, ištrinkite jas Knorr Premium marinatu žuviai ir jūros gėrybėms.
2. Palikite krevetes marinuotis mažiausiai vienai valandai.
3. Pakaitinkite keptuvę ir aukštoje temperatūroje apkepkite krevetes, pomidorus, česnaką.
4. Viską užpilkite brendžiu. Išgarinus alkoholį, sumažinkite temperatūrą, įdėkite Crème Bonjour Classique, lydytą sūrį, kapotus krapus, įpilkite Rama Cremfine Profi 15% grietinėlę ir 5-6 min. patroškinkite.
5. Patepkite „Bruschetta“ riekeles Knorr Primerba raudonuoju pesto ir alyvuogių aliejumi ir pakepkite jas orkaitėje nustatę grilio režimą 5 minutes.
6. Kai riekelės gražiai apskrus, ištraukite jas iš orkaitės ir ant viršaus supilkite tigrines krevetes su grietinėlės padažu, užberkite tarkuoto Mocarelos sūrio ant viršaus ir vėl apkepkite orkaitėje iki sūris išsilydis.
7. Patiekite „Bruschetta“ riekeles apipiltas likusiu grietinėlės padažu, pabarstykite smulkintu česnaku ir krapais.

 
recipe number: 16-LT-126667 recipe code: R0031903
Carte d'Oor of Unilever Food Solutions Hellmans' of Unilever Food Solutions Rama of Unilever Food Solutions Lipton of Unilever Food Solutions Knorr of Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.lt