Menu

Atverkite ateities virtuvės duris dabar – susipažinkite su naujausiomis tendencijomis kulinarijos srityje

Susipažinkite su FUTURE MENUS (3 dalis)

Maistas, kuris mus įkvepia –

populiariausios nūdienų tendencijos

Tradicines maisto idėjas keičia naujos. Kartu su kintančiomis kultūrinėmis, socialinėmis bei aplinkosaugos idėjomis vystosi ir valgymo įpročiai bei pomėgiai. Ši nesustabdoma evoliucija įkvėpė mus išskirti keturias pagrindines, kulinarijos pasaulį formuojančias, tendencijas.

Ar pasiruošę?

Naujausių maisto tendencijų vadovas

Future Menus (3 dalis) yra išsamus kulinarijos vadovas, kuriame rasite:

Pažangiausios maisto tendencijos

Atraskite keturias pagrindines, maitinimo paslaugų sektorių formuojančias, tendencijas.

Ekspertų konferencijos

Pasisemkite įkvėpimo iš virtuvės pasaulio geriausiųjų.

Unilever Food Solutions Global Chef Expertise

Susipažinkite su tendencijas kuriančiais virtuvės šefais.

Įkvėpimas ir mokymai

Gaukite ekspertų patarimų ir, vadovaudamiesi išsamiais nurodymais, išmokite integruoti naujausias tendencijas.

Atėjo laikas! FUTURE MENUS jau čia – pasinerkite dabar!

5 minutės

FUTURE MENUS (3 dalis):

Atsiliepimai

Pasitelkite įžvalgas ir pasiruoškite rytojui #PreppedForTomorrow

iš maisto pramonės ekspertų

Praplėskite kūrybiškumo erdves, įvaldykite esminius įgūdžius ir padidinkite pelną naudodamiesi šia įkvepiančia ir viena iš geriausių mokomojo tipo kulinarine knyga.

Kulinarijos pramonė –

metas naujam skyriui

Išlikite priešakyje pasitelkę nuostabias tendencijas, įkvėpkite komandą naujoviškais receptais ir džiuginkite klientus neužmirštama patirtimi.

Susipažinkite su FUTURE MENUS (3 dalis)
future-menus-vol3