1. Sriuba

    • Užvirkite vandenį su žuvies sultinio esencija ir sumaišykite su kario pasta.
    • Pridėkite pjaustytas daržoves, žuvį ir vėl užvirkite. Pabaigoje pridėkite midijas, Tomato Pronto ir krevetes, atsargiai maišydami.
    • Pridėkite tirštiklio pagal poreikį.
  2. Šafrano pasta

    • Išvirkite bulves su česnakais ir šafrano prieskoninių pasta. Karštas bulves, česnaką ir smulkintus svogūnų laiškus sutrinkite iki vientisos piurė.
    • Prie dar karštų bulvių pridėkite trynius ir, maišydami maišytuvu, palengva pilkite aliejaus, kad susidarytų vientisa emulsija, savo konsistencija primenanti majonezą.
    • Paruoštą pastą pagardinkite pagal skonį ir padėkite į šaldytuvą.
  3. Patiekimas

    • Sriubą patiekite su šafrano pasta ir traškia duona.

+