+

Kroketai

Tartaro padažas

Patiekimas

  • Salotų mišinys 300 g
  • Ridikėliai 1 Ryšulėlis
  1. Kroketai

    • Bulvių košę sumaišykite su miltais, užpilkite šiltu vandeniu, išmaišykite ir palikite atvėsti.
    • Įmuškite 3 kiaušinius, išminkykite tešlą ir formuokite sūriu įdarytus kroketus.
    • Apvolioję kroketus kiaušinyje ir panko džiūvėsėliuose, kepkite juos gruzdintuvėje 150°C temperatūroje.
  2. Tartaro padažas

    • Visus padažo ingredientus supjaustykite smulkiais kubeliais, susmulkinkite krapus. Išmaišykite viską su majonezu ir pagardinkite pagal skonį.
  3. Patiekimas

    • Kroketus patiekite su salotų puokšte ir padažo porcija.
+