Menu

Ingredientai

+

Bulvių plokštainis su kietuoju sūriu

  • Bulvių 500.0 g
  • Rama Cremefine Profi 15% Pasukų ir augalinių riebalų mišinys 200.0 ml
  • Žiupsnelio malto muskato
  • Žiupsnelio cinamono
  • Sviesto 100.0 g
  • Kietojo sūrio 100.0 g

...

Paruošimas

  1. Bulvių plokštainis su kietuoju sūriu

    • Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
    • Į „Rama Cremefine Profi“ įmaišykite muskatą ir cinamoną.
    • Bulves paklokite kepimo inde, prieš tai šiek tiek patepę pagrindą sviestu.
    • Sulipkite dalį „Rama Cremefine Profi“ ir užtarkuokite sūrio.
    • Pakartokite dar kelis sluoksnius, kiek tilps kepimo inde.
    • Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30–40 min.