+

Glazūra

Antiena

  • Anties šlaunelės 2.5 kg
  • Jūros druska 50 g
  • Riebalai (antienos ir (ar) kiaulienos arba aliejus) 2 kg

Makaronai

  1. Glazūra

    • Sudėkite į puodą visus ingredientus ir redukuokite, kol gausite medaus konsistencijos skystį.

  2. Antiena

    • Anties šlauneles pagardinkite druska ir palikite mažiausiai 8 valandoms.
    • Tuomet nuimkite druskos perteklių, perdėkite į gilią GN 1/1 tipo skardą ir užpilkite šlauneles karštais riebalais, visiškai jas apsemdami.
    • Įdėkite į konvekcinę krosnį ir kepkite 95 °C temperatūroje apie 3,5 valandas, kol suminkštės.
    • Kai šlaunelės bus minkštos, išimkite jas ir nusausinkite nuo riebalų.
  3. Makaronai

    • Ryžių makaronus pamirkykite šiltame vandenyje apie 10–20 minučių (priklausomai nuo gamintojo nurodymų). Išimkite iš vandens ir palikite.
    • Morkas, salierų stiebus, raudonąją papriką ir svogūnus supjaustykite gabaliukais.
    • Į įkaitintą wok ar didesnę keptuvę įpilkite aliejaus, Sunshine Chili padažo ir sudėkite pjaustytas daržoves. Viską apkepkite.
    • Tuomet pridėkite makaronus ir špinatus. Pakepkite dar kurį laiką.
  4. Patiekimas

    • Karštas šlauneles apliekite glazūra ir sudėkite ant keptų makaronų su daržovėmis.

+