1. Grybų sultinys

    • Išvirti grybų sultinį, jei reikia, nuskaidrinti. Supilti į stiklines.

  2. Voveraičių putėsiai

    • Puode pakaitinti pieną su grietinėle, suberti sriubos miltelius. Išmaišyti. Jei reikia, pagardinti prieskoniais.
    • Nukošti per sietelį ir supilti į sifoną. Sifoną pripildyti dujų. Pakratyti.
  3. Žolelių sausainiai

    • Sviestą palaikyti kambario temperatūroje, kol suminkštės. Miltus sumaišyti su sviestu. Minkyti masę rankomis, kol ji beveik sulips į gumulą, tada įdėti trynį, įberti druskos, sukrėsti prieskonių pastą ir išminkyti. Minkyti tol, kol tešla taps vientisa.
    • Tešlą iškočioti ant kepimo popieriaus ir išspausti norimą sausainių formą. Kepti 170 laipsnių temperatūroje 11 min. Atvėsinti. Išimti iš formelių.
  4. Grybų traškučiai

    • Šviežius grybus supjaustyti plonomis juostelėmis, apvolioti miltuose ir kepti gruzdintuvėje. Nusausinti servetėle.

+