Menu

Ingredientai

+

Marinatas ir mėsa

  • Aliejus 50.0 ml
  • Kuminai 5.0 g
  • Kalendros (maltos) 5.0 g
  • Česnakai 10.0 g
  • Chalapos paprikos (kubeliais) 5.0 g
  • Marinuotos Jalapeno paprikos (kubeliais) 10.0 g
  • Šviežios kalendros 10.0 g
  • Tamsusis romas 60.0 ml
  • Žaliosios citrinos (sultys) 1.0 vnt.
  • Jautienos antrekotas 1000.0 g
  • Druska

Daržovės

  • Aliejus 50.0 ml
  • Raudonieji svogūnai (šiaudeliais) 300.0 g
  • Chalapos paprikos 5.0 g
  • Česnakai (griežinėliais) 10.0 g
  • Spalvotos paprikos 800.0 g
  • Druska

Pomidorų salsa

Guacamole

Patiekimas

  • Tortilijos 10.0 vnt.

Jei avokadai kieti (nesunokę), įdėkite juos į uždarą indą kartu su obuoliais. Obuoliai išskiria etileną, kuris paspartina nokimą.

...

Paruošimas

  1. Marinatas ir mėsa

    • Visas marinato sudedamąsias dalis sudėkite kartu ir gerai išmaišykite.
    • Tada juo įtrinkite antrekotą ir laikykite šaldytuve kelias valandas.
    • Mėsą galite kepti konvekcinėje krosnyje, 57 °C temperatūroje, arba supjaustyti griežiniais ir kepti ant grotelių.
  2. Daržovės

    • Svogūnus, jalapeno paprikas ir česnakus pakepinkite keptuvėje. Dėkite juostelėmis supjaustytas paprikas ir dar minutėlę pakepinkite. Pagardinkite pagal skonį.
  3. Pomidorų salsa

    • Visas salsos sudedamąsias dalis išmaišykite ir pagardinkite pagal skonį.
  4. Guacamole

    • Sunokusius avokadus nulupkite, apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis ir sutrinkite šakute. Dėkite likusias sudedamąsias dalis, išmaišykite ir pagardinkite pagal skonį.
  5. Patiekimas

    • Paruoštas sudedamąsias dalis patiekite atskirai arba įvyniotas į tortilijas.