+

Picai

  • Sausų Mielių 10 g
  • Drungno Vandens 200 ml
  • Miltų 300 g
  • Alyvuogių aliejaus 30 ml
  • Druskos 10 g

Padažui

  1. Picai

    • Mieles įmaišykite į vandens stiklinę.
    • Į miltus supilkite aliejų, suberkite druską ir supilkite vandenį su mielėmis.
    • Išminkykite tešlą ir palikite kilti.
  2. Padažui

    • Česnaką smulkiai sukapokite ir pakepinkite alyvuogių aliejuje.
    • Supilkite „Tomato Pronto Knorr“, sumažinkite kaitrą ir virkite kelias minutes.
    • Įberkite cinamono, druskos ir sudėkite kaparėlius.
    • Iš tešlos suformuokite picos paplotėlį.
    • Ant paplotėlio pilkite padažo ir apibarstykite plėšytu sūriu.
    • Kepkite orkaitėje picos režimu.
    • Papuoškite bazilikais.