Menu

Ingredientai

+

Kepenėlės

  • Kalakutų kepenėlės 1000.0 g
  • Rama Culinesse Profi Skystas augalinių riebalų mišinys 0,9l
  • Druska, pipirai pagal skonį

Salotos

  • Braškės 600.0 g
  • Melionas 800.0 g
  • Šilauogės 200.0 g
  • Įvairios salotos 200.0 g

Braškių užpilas

Patiekimas

  • Traški šoninė
  • Cukrinių runkelių milteliai
  • Šoninė (susmulkinta)

Jei norite, kad kepenėlių skonis būtų dar sodresnis, mirkykite jas piene ne trumpiau kaip 2 valandas. Norėdami suteikti padažui norimą spalvą, jį perpilkite į platų dubenį, įdėkite į vakuuminę pakuotę ir pašalinkite orą.

...

Paruošimas

  1. Kepenėlės

    • Kalakuto kepenėles iškepkite ant grotelių arba keptuvėje. Pagardinkite druska ir pipirais.
    • Supjaustykite į mažesnius gabalėlius ir palikite šiltoje vietoje.
  2. Salotos

    • Vaisius nulupkite ir supjaustykite įvairių formų gabaliukais taip, kad būtų galima juos patiekti su įvairiomis salotomis.
    • Salotas nuplaukite ir nusausinkite.
  3. Braškių užpilas

    • Graikiškų salotų padažą sumaišykite su balzamiko actu, braškių sirupu, vandeniu ir medumi. Viską sutrinkite trintuvu, įpilkite alyvuogių aliejaus, nuolat trindami.
  4. Patiekimas

    • Išdėstykite lėkštėje vaisių, salotų ir kepenėlių kompoziciją.
    • Viską apšlakstykite paruoštu užpilu.
    • Papuoškite patiekalą traškia šonine, runkelių milteliais ir susmulkinta šonine.