Menu

Ingredientai

+

Ruginės duonos skrebučiai

  • Ruginė duona 120.0 g
  • Aliejus 10.0 ml
  • Druska 2.0 g

Aštuonkojis

Jūržolių salotos

  • Jūržolių salotos 35.0 g

Citrinpipirių kremas

  • Hellmann's Sandwich Delight Tepamas kremas 1,5kg 50.0 g
  • Citrinpipiriai 2.0 g
  • Citrinų sultys 5.0 lašai
  • Druskos, pagal skonį

Imti duonos skrebutį ir formelę, kuria jis buvo išspaustas, ant duonos išspausti šiek tiek kremo, per formelę dėti aštuonkojo masę, ją paspausti pirštu, kad būtų tvirta ir nebyrėtų. Formelę nuimti. Ant aštuonkojo masės palei kraštus išspausti kremo, ant viršaus dėti jūržolių salotų.

...

Paruošimas

  1. Ruginės duonos skrebučiai

    • Iš duonos išspausti norimas formas, patepti aliejumi, pabarstyti druska ir kepti 180 laipsnių temperatūroje 4 min. sumažinus konvekcijos funkciją. Išimti ir atvėsinti.

  2. Aštuonkojis

    • Aštuonkojį išvirti. Atvėsinti ir supjaustyti. Įdėti prieskonių pastos, suberti kapotas šviežias petražoles ir pagardinti druska bei pipirais, supilti baltąjį vyną. Išmaišyti.

  3. Jūržolių salotos

  4. Citrinpipirių kremas

    • Pipirus sutrinti grūstuvu iki miltelių konsistencijos. Į sūrį suberti pipirus ir druską, supilti citrinų sultis, išmaišyti, sukrėsti į konditerinį maišelį.