Menu

Ingredientai

+

Šokoladiniai pyragaičiai

  • Šokoladas 50.0 g
  • Sviestas 50.0 g
  • Kiaušinis 1.0 vnt.
  • Cukrus 50.0 g
  • Šviežia aitrioji paprika 5.0 g
  • Miltai 40.0 g
  • Kepimo milteliai 2.0 g

Prieš patiekiant viršų aplieti tirpintu šokoladu.
Puošti aitriosios paprikos drožlėmis.

...

Paruošimas

  1. Šokoladiniai pyragaičiai

    • Kiaušinį ir cukrų išplakti iki putų, kol masė taps šviesi ir porėta.

    • Vandens vonelėje ištirpinti šokoladą su sviestu. Atsargiai įmaišyti šokolado masę į išplaktą kiaušinį.

    • Sudėti smulkintą duoną ir smulkiai sukapotą aitriąją papriką. Įmaišyti miltus, kepimo miltelius.

    • Formeles ištepti riebalais. Dėti masę į formeles, palikti šiek tiek vietos.

    • Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros apie 7 min. Atvėsinti.