1. Sterkas

    • Filė padalykite į 10 lygių dalių, patepkite marinatu ir iškepkite.

  2. Padažas

    • Šalotinius svogūnus švelniai pakepinkite riebaluose. Karštame vandenyje ištirpinkite sviestinį citrinų padažą, užvirinkite, dėkite 31 % riebumo grietinėlę ir pagardinkite druska pagal skonį.

  3. Itališki virtinukai

      • Pasūdytame vandenyje išvirkite itališkus virtinukus, nukoškite (vandenį, kuriame virė virtinukai, pasilikite) ir sumaišykite su nuplautais špinatais. Viską sumaišykite su citrinų padažu ir šiek tiek pakaitinkite.
      • Jei reikės, įpilkite truputį vandens, kuriame virė itališki virtinukai.
    • Patiekimas

      • Citrinas nulupkite, išpjaukite minkštimą ir švelniai paskrudinkite keptuvėje su nedideliu cukraus kiekiu.
      • Pomidorus perpjaukite ir pagardinkite šviežiai maltais pipirais, tada iškepkite krosnyje.
      • Virtinukus patiekite su padažu ir špinatais gilioje lėkštėje.
      • Papuoškite citrinų minkštimu ir pomidorų dalelėmis. Ant viršaus padėkite sterką.