+

Vištienos filė

Ant grotelių keptų daržovių salotos

  • Maži burokėliai su lapais 30 vnt.
  • Mažos morkos su lapais 20 vnt.
  • Cukriniai žirniai (apvirti) 150 g
  • Svogūnų laiškai su svogūnėliais 50 g

Salotų padažas

  1. Vištienos filė

    • Filė švelniai padaužykite ir apibarstykite paukštienos prieskoniais. Majonezą sumaišykite su garstyčiomis ir aptepkite filė. Mėsą palikite šaldytuve kuriam laikui.
    • Kepkite filė iš abiejų pusių.
  2. Ant grotelių keptų daržovių salotos

    • Pakepinkite keptuvėje per pusę perpjautus burokėlius ir morkas, cukrinius žirnelius ir susmulkintus svogūnų laiškus su svogūnėliais.
  3. Salotų padažas

    • Padažo sudedamąsias dalis išmaišykite taip, kad susidarytų vientisa konsistencija. Tada padažą sumaišykite su keptomis daržovėmis.
  4. Patiekimas

    • Ant grotelių keptą filė patiekite išdėliotą ant salotų.
+