Menu

Nustebinti svečius produktais, kurie dažnai gaminami namuose, tai didelis iššūkis. Kaip padaryti, kad paukštienos patiekalai – nebrangūs ir reikalaujantys nedaug laiko – taptų jauku, pritraukiančiu klientus į restoraną?

Paslaptis slypi tinkamų technikų naudojime ir sumaniame patiekalo ingredientų derinime. Kepti keptuvėje, orkaitėje, virti, troškinti ar grilinti? Patiekti tradiciškai su bulvytėmis ir salotomis, ar eksperimentuoti su šparagais, apelsinais ar šakniniais prieskoniais?

Kviečiame paskaityti brošiūrą, kurioje surinkti populiarių ir mėgstamų paukštienos patiekalų receptai bei patarimai, kaip jungti skonius ir naudoti įvairias kulinarines technikas.

Paukštienos patiekalai – receptų brošiūra

Paukštienos patiekalai – receptų brošiūra

Vištiena, antiena, kalakutiena? Atraskite naujus receptus ir skonių derinimo metodus patiekaluose su paukštiena

Atsisiųsti